Spausdinti šį puslapį

Paminėta Vietos savivaldos diena

Sveikinimų sulaukė ir gausus būrys ukmergiškių.  Daivos Zimblienės nuotr. Sveikinimų sulaukė ir gausus būrys ukmergiškių. Daivos Zimblienės nuotr.

Nuo 2007-ųjų kasmet spalio 10-ąją Lietuvoje minima Vietos savivaldos diena. Sveikinimų sulaukė ir gausus būrys ukmergiškių.

Į savivaldybės tarybos posėdžių salę pirmiausia buvo pakviesti seniūnijų atstovai, seniūnaičiai ir bendruomenių pirmininkai, vėliau – savivaldybės administracijos darbuotojai. Susirinkusiuosius pasveikino Ukmergės rajono savivaldybės vadovai: meras Rolandas Janickas, jo pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, administracijos direktorius Darius Varnas ir jo pavaduotoja Dalė Steponavičienė.

Aktyviausius, veikliausius savivaldybės ir seniūnijų darbuotojus, seniūnaičius meras apdovanojo padėkomis, o kiekvienai seniūnijai bei savivaldybės administracijos skyriui buvo įteikta po obuolių pyragą.

Už iniciatyvumą ir aktyvią bendruomeninę veiklą, pagalbą seniūnijai, bendradarbiavimą sprendžiant vietos bendruomenės klausimus Mero padėkos skirtos seniūnaičiams ir bendruomenių pirmininkams.

Už nepriekaištingą tarnybinių pareigų atlikimą, atsakingumą, sąžiningą darbą Ukmergės rajono žmonių labui Mero padėkos skirtos kelioms dešimtims savivaldybės administracijos darbuotojų.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)