Spausdinti šį puslapį

Darbai dar neatiduoti vertinti

Pernai išasfaltuota Gruodžio 17-osios gatvė, palyginus su kitomis, yra tobula. Tačiau net ir čia jau atsiranda duobių.  Gedimino Nemunaičio nuotr. Pernai išasfaltuota Gruodžio 17-osios gatvė, palyginus su kitomis, yra tobula. Tačiau net ir čia jau atsiranda duobių. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergiškis Petras, kuriam tenka važiuoti neseniai nauju asfaltu paklota Gruodžio 17-osios gatve, teiravosi, ar kas nors pasidomėjo gatvės remonto darbų kokybe.

„Gatvę tvarkė iš pagrindų, išasfaltavo prieš Naujuosius metus, o jau pradeda byrėti – vienur atsiveria duobės, kitur ryškėja dėmės“, – pasakojo vyriškis. Jis sakė, kad duobės atsiradusios ties buvusia pirtimi, o ties Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugija irgi šiaušiasi asfaltas. „Kas bus toliau?“ – klausė jis.

Rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas atsakė, kad duobės atsivėrė pačiu laiku, nes objektas dar nėra atiduotas vertinti. Tai daryti ruošiamasi pavasarį, o dabar situacija yra stebima. „Rangovui nėra sumokėta. Prieš perimdami objektą, pereisime gatvę, apžiūrėsime, įvertinsime. Jeigu bus identifikuoti trūkumai, pareikalausime sutvarkyti“, – kalbėjo D. Varnas.

Anot jo, klojant asfaltą rudenį, to ir tikėjosi – kad pavasarį ims lįsti duobės. Tačiau rangovas AB „Eurovia Lietuva“ yra patikimas. „Tai – rimta įmonė. Kiek objektų darė mūsų savivaldybėje, dirbo greitai ir kokybiškai“, – tvirtino direktorius.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)