Spausdinti šį puslapį

Linų gatvę žada remontuoti iki rudens

Gatvė asfaltuota, bet darbai dar nebaigti.  Gedimino Nemunaičio nuotr. Gatvė asfaltuota, bet darbai dar nebaigti. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Taksi vairuotojas Vytas laukia Linų gatvės Ukmergėje atidarymo.

Jis atkreipė dėmesį, kad asfaltas jau paklotas. Klausė, kokius darbus dar liko padaryti. Teiravosi, ar neplanuojama leisti naudotis keliu, nes apvažiavimui skirtoje Trakų gatvėje – „duobė ant duobės“. Be to, piko metu susidaro kamščiai. Norint išsukti į Vilniaus gatvę, tenka ilgai laukti, nes sankryža nereguliuojama.

Rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas informavo, kad šiuo metu paklotas tik vienas asfalto sluoksnis – darbai dar nebaigti. Remontuojant kelią, tuo pačiu įrengiami ir šaligatviai. Kadangi visa trasa yra statybvietė, leisti eismą būtų pavojinga. „Tai trukdytų darbams, o be to – nesaugu eismo dalyviams“, – sakė D. Varnas. Todėl kelio artimiausiu metu tikrai neatidarys.

Darbus vykdo UAB „Ukmergės keliai“. Direktoriaus teigimu, rangovas nuo grafiko neatsilieka, viskas daroma laiku. Žadėjo, kad iki rugsėjo darbai bus baigti ir gatvė atidaryta.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)