Spausdinti šį puslapį

Iškeliavo dar viena paramos siunta į Ukrainą

Į Ukrainą išgabenta ukmergiškių parama.  Daivos Zimblienės nuotr. Į Ukrainą išgabenta ukmergiškių parama. Daivos Zimblienės nuotr.

Praėjusią savaitę į Ukrainą, Korostenio miestą, iškeliavo humanitarinės paramos krovinys su maisto produktais, drabužiais ir avalyne.

Už 700 kilometrų esantis Korostenis – naujasis Ukmergės miestas partneris, abiejų savivaldybių merai bendradarbiavimo sutartį pasirašė šių metų balandžio 29 dieną. Šį savaitgalį per Ukmergės miesto šventę į svečius atvyks šio miesto atstovai.

Parama maisto produktais Korosteniui, šio miesto vadovų prašymu, Ukmergėje buvo rinkta gegužės 9 d. specialioje akcijoje. Taip pat ukmergiškiai rinko drabužius ir avalynę. Viskas buvo supakuota ir jau iškeliavo į kariaujančią šalį.

Siunta sutilpo į du autobusiukus. 17-os vietų autobusėliai buvo prikrauti iki pat lubų. Vien maisto produktų surinkta apie 2 tonas.

Maisto produktų ir daiktų pervežimą organizavo patys ukrainiečiai.

Paramos rinkimas mūsų miestams partneriams Ukmergėje bus organizuojamas ir ateityje, tad tikimasi ukmergiškių geranoriškumo.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)