Spausdinti šį puslapį

Remontą atidėjo dviem savaitėms

Rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas informavo, kad Vilniaus gatvės dalies nuo sankirtos su Vytauto gatve iki tilto per Šventąją kapitalinis remontas atidedamas mažiausiai iki birželio 27 dienos.

Eismas minėtoje Vilniaus gatvės atkarpoje ir pagrindiniu miesto tiltu nuo birželio 15 d., kaip skelbta anksčiau, nebus draudžiamas. Kelią uždarys tada, kai prasidės remontas.

Direktorius sakė, kad remonto pradžia atidedama dėl to, jog archeologai nebaigė savo darbų.

Skelbiama, kad, pradėjus remontą, tiltas automobiliams bus uždarytas ne ilgiau nei mėnesį. D. Varnas patikino, kad rangovas UAB „Fegda“ yra vienas stipriausių Lietuvoje.

Sudaryti apvažiavimo maršrutai. Iš Užupio į miesto centrą ir iš centro į Užupį transporto eismas bus nukreipiamas autostrada. Ja važiuos ir miesto viešasis transportas – autobusai, taksi.

Pasak direktoriaus, siekiant, kad gyventojams kiltų kuo mažiau nepatogumų, specialiųjų tarnybų transportui bus ieškoma galimybių važiuoti tiltu ir tvarkoma Vilniaus gatvės dalimi.

Darbų užsakovas – Lietuvos automobilių kelių direkcija.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)