Raudonas autobusas jau atkeliavo į Ukmergę

Daivos Zimblienės nuotr. Rudenį į Ukmergės miesto ir rajono gatves išriedės ryškus Ukmergės Senamiesčio progimnazijos autobusas. Daivos Zimblienės nuotr. Rudenį į Ukmergės miesto ir rajono gatves išriedės ryškus Ukmergės Senamiesčio progimnazijos autobusas.

Praėjusią savaitę „Ukmergės žiniose“ rašėme apie ypatingą savivaldybės pirkinį – kitokį nei visi, ne geltoną, o raudoną mokyklinį autobusą.

Jis jau atkeliavo į Ukmergę ir buvo šventiškai sutiktas.

Iš rajono biudžeto lėšų nupirktas M3 klasės 27-ių vietų mokyklinis autobusas „Mercedes-Benz Sprinter 519 Tourist“ pakeis Senamiesčio progimnazijos turėtą seną ir jau susidėvėjusį autobusą.

Į Senamiesčio progimnaziją ir į Dainavos mokyklą-daugiafunkcį centrą juo bus vežiojami daugiau nei 22 Dainavoje bei jos apylinkėse gyvenantys vaikai. Dar vienu Senamiesčio progimnazijos turimu autobusu „Iveco Daily“ į Senamiesčio progimnaziją ir į Laičių pradinio ugdymo skyrių vežiojami Laičiuose bei aplinkiniuose kaimuose gyvenantys 19 mokinių.

Ukmergės rajono savivaldybė skelbia, kad apklausos būdu už daugiau nei 127 tūkst. eurų autobusą įsigijo iš UAB „Jogis“. Šios bendrovės direktorius Danius Šilgalys pats atvyko į Ukmergę ir savivaldybės merui Rolandui Janickui, administracijos direktoriui Dariui Varnui bei Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjui Vaidotui Kalinui pristatė pirkinį.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # geras 2022-08-22 19:24
oho kaina . turetu buti neperdirbtas is krovininio.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # Ona 2022-08-23 05:23
Bet spalva...! Nuspalvint nepamirskit. Yra menininku paminklus spalvint, nuspalvins i busa!!!
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Pala pala 2022-09-02 03:11
"Internatas" buvo vertas 2.5 tokių autobusiuku? Kuriame straipsnyje buvo rašyta, kad šis autobusiukas (pirktas mūsų pinigais) vežios privačios mokyklos mokinius?
Ponai, nuo kada "biedni" žmonės turi remti privatų verslą? Ar ne per "pigu" švaistytis tokiais pirkiniais?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų