Kvies Ukmergę pažinti per patirtis

Minint Europos paveldo dienas Ukmergės kultūros centro mėgėjų teatras pristato premjerą ir kviečia į šokio bei poezijos spektaklį-ekskursiją, leidžiančią atrasti modernėjantį Ukmergės senamiestį.

Spektaklis-ekskursija „Jausmai skleidžias senamiesty“ pasakoja meilės savo miestui bei įsimylėjimo senamiestyje istorijas. Senosios miesto erdvės leidžia ne tik atrasti jas iš naujo, bet ir suartina čia besilankančiuosius, o kartais įžiebia meilės kibirkštį.

Šių metų Europos paveldo dienų tema – tvarus paveldas, senų pastatų ir erdvių gyvavimo pratęsimas dabartinėje visuomenėje. Tad atsigręžiama į tuos objektus, kurie tampa tvaraus paveldo pavyzdžiais.

Spektaklis-ekskursija sukurta, naudojant Ukmergės poetų eiles, jungiant jas su judesiu, plastika.

Kūrėjai žiūrovus pakvies būti ne tik pasyviais stebėtojais, bet ir aktyviai dalyvauti veiksme bei iš renginio išsinešti įvairių potyrių, o Ukmergę atrasti rega, klausa, uosle, skonio receptoriais bei lytėjimu.

Renginys vyks rugsėjo 16 d. 18 val. Jis nemokamas, tačiau būtina išankstinė registracija tel. 8 601 39001.

Rėmėja – Ukmergės rajono savivaldybė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų