Įvertino – tai kelia grėsmę mokinių saugumui

Rajono vadovai įvertino, kaip prastai atrodo mokyklos stadionas. Rajono vadovai įvertino, kaip prastai atrodo mokyklos stadionas.

Ukmergės rajono meras Darius Varnas ir vicemeras Eugenijus Kuodelis apsilankė Užupio pagrindinėje mokykloje ir, įvertinę stadiono būklę, konstatavo, kad būtina ieškoti būdų stadionui atkurti ir būklei pagerinti.

Rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė informavo, kad savivaldybės vadovai išklausė mokyklos direktorės Miglės Kavaliauskės, pavaduotojo ūkio reikalams Rimvydo Žiupkos ir fizinio ugdymo mokytojo Karolio Chadatavičiaus nuogąstavimus ir patys įvertino, kaip prastai atrodo mokyklos stadionas.

„Stadione įrengto lengvosios atletikos bėgimo tako dangą sudaro senas ir vietomis jau sutrupėjęs asfaltas, futbolo stadiono aikštė yra natūralios žolės bei nelygaus, net duobėto pagrindo, prieš 12 metų įrengtos krepšinio aikštelės danga susidėvėjusi. Visa tai kelia grėsmę mokinių saugumui. Šios mokyklos sporto aikštyną būtina atnaujinti“, – sakė meras D. Varnas.

Drauge su mokyklos atstovais aptartas planas, kaip padaryti patrauklesnę šio stadiono infrastruktūrą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

-2 # Ir vis 2023-05-24 22:36
Ten supuve ir senai neturejo si mokykla gero vardo ir netures
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų