Ukmergės savivaldybės naujienos

Kai kuriose ukmergiškių šeimose senieji metai palydėti ir naujieji sutikti su trenksmu – smurto išpuoliais ir muštynėmis.

Trenkė kaimynui

Gruodžio 17 d. apie 15 val. Deltuvos seniūnijoje Dainavos kaime šio kaimo gyventojas (gim. 1988 m.) kumščiu į veidą trenkė kaimynui (gim. 1959 m.) ir sužalojo jam akį.

Smurtavo namuose

Gruodžio 1 d. apie 17 val. Vidiškių miestelyje, namuose, konflikto metu sugyventinis (gim. 1970 m.) sumušė sugyventinę (gim. 1973 m.). Ukmergės ligoninės priėmimo skyriuje moteriai nustatyta dešinio antakio kirstinė žaizda.

Šalyje įsigaliojus naujai vaiko teisių apsaugos sistemai, nesiliauja pranešimai apie šeimose galbūt skriaudžiamus vaikus. Jie dažniau paimami iš tėvų, o šiems tenka keisti gyvenimo būdą, su jais dirba specialistai. Nemažai tokių atvejų ir mūsų rajone.

Smurtavo vaikų akivaizdoje

Spalio 30 d. apie 16 val. išgertuvių metu kilo šeimyninis konfliktas tarp sutuoktinių. Vyras (g. 1987 m.) mažamečių vaikų akivaizdoje naudojo fizinį smurtą prieš žmoną.

Laidu mušė pamotė

Policijoje gautas pranešimas dėl namuose galimai mušamo mažamečio.

Policijoje pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl smurto šeimose.

Pirmadienio rytą į Ukmergės ligoninę buvo atvežta buvusio vyro sumušta jauna moteris. Vėliau ji pasakojo, kad buvusio sutuoktinio namuose kilo konfliktas. 24 metų vyras buvo neblaivus. Įpykęs jis smaugė, spardė ir daužė ją į įvairias kūno vietas.

Šeimose liejosi smurtas

Šventos Velykos į šeimas atneša ne tik meilę ir džiaugsmą, bet ir konfliktus bei nesuvaldomą smurtą. Bent jau taip atrodo, vertinant policijos pranešimus. Per ilgąjį savaitgalį Ukmergės policijos komisariate dėl smurto šeimose pradėti net penki ikiteisminiai tyrimai.

Šeštadienį dėl smurto šeimose pradėti du ikiteisminiai tyrimai. Dar vienas tyrimas pradėtas praėjusį ketvirtadienį. Tądien pranešta, kad apie 21 val. bute neblaivus 38 metų  vyras tampė savo sugyventinę už plaukų, sudavė apie 10 smūgių į veidą bei šoną. Ukmergės ligoninės priėmimo skyriuje medikai moteriai nustatė įvairius sumušimus.

Puslapis 1 iš 3

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų