Ukmergės šilumos ūkio naujienos

Visi norintieji dalyvauti kovą vyksiančiuose savivaldos ir tiesioginiuose merų rinkimuose apie tai jau informavo Vyriausiąją rinkimų komisiją. Paaiškėjo, kad ukmergiškiai turės galimybę kandidatus į savivaldybės tarybą rinkti iš dešimties sąrašų, o merą – iš 9 kandidatų.

Rinkimuose pasigedo kandidato

Šį ketvirtadienį vyksta Deltuvos seniūnijos Leonpolio, Jakutiškių ir Atkočių seniūnaitijų seniūnaičių rinkimai.

Šią savaitę vyksta antrasis Seimo rinkimų turas, kuriame renkame mūsų rajonui atstovausiantį Seimo narį vienmandatininką. Pastebima, kad išankstiniai rinkimai vis labiau domina žmones. Pirmajame ture juose šiemet dalyvavo kur kas daugiau nei įprastai ukmergiškių.

Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininko pavaduotojas Dainius Vyšniauskas ateityje šiai tarnybai turėtų ir vadovauti.

Ukmergiškių sprendimu Seimą teks palikti net trims lig šiol parlamente dirbusiems ukmergiškiams. Mandatų neteko tris kadencijas Seime dirbusi Loreta Graužinienė, po vieną kadenciją – Arūnas Dudėnas ir Kazys Grybauskas. Savo ateitį politikai planuoja nevienodai.

Rinkimų rezultatai daugiamandatėje apygardoje parodė, kad ukmergiškiai siekia permainų – simpatijas išreiškė Valstiečių ir žaliųjų sąjungai. Už ją balsus atidavė beveik ketvirtis Ukmergės rinkėjų. Antroje vietoje – daugiau kaip 18 proc. palaikymo sukaukę Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai.

Seimo rinkimuose daugiausia ukmergiškių nutarė balsuoti už permainas. Dauguma rinkėjų savo balsus atidavė už Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos kandidatę Agnę Balčiūnienę ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatą Juozą Varžgalį.

Ukmergės rinkėjų balsai per šiuos Seimo rinkimus buvo skaičiuojami iki paryčių. Rimtesnių pažeidimų rinkimuose neužfiksuota.

Seimo pirmininkė „darbietė“ Loreta Graužinienė Ukmergėje nepateko į antrąjį rinkimų turą. Ji liko ketvirta.

Šią savaitę šalyje prasidėjo išankstiniai Seimo rinkimai. Spalio 5 ir 6 dienomis savo balsą už pasirinktą kandidatą atiduoti galima rajono savivaldybėje. Ukmergiškiai čia laukiami nuo 8 iki 20 valandos.

Puslapis 1 iš 2

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų