Ukmergės šilumos ūkio naujienos

Miške vyks karinės pratybos

Rugsėjo 22 d. Ukmergės rajono Šaltupio (Kopūstėlių) miške vyks Lietuvos kariuomenės Krašto apsaugos savanorių pajėgų pratybos.

Šį savaitgalį, liepos 28 ir 29 dienomis, Ukmergės rajone vyks karinės pratybos.

Antradienio rytą Ukmergės rajono specialiosios tarnybos skubėjo į Anykščių skersgatvį, prie netoli ligoninės esančio tvenkinio. Buvo gautas pranešimas apie išsiliejusį didelį kiekį benzino. Esą automobilis vežė 2,5 kub. metro talpą, kuri užsikabino už stulpo, o kuras pradėjo bėgti, pateko į kanalizacijos šulinius ir tvenkinį.

Vyks pratybos

Balandžio 25-28 dienomis Ukmergės rajone vyks karių pratybos.

Vepriuose praėjusią savaitę vyko didžiulio masto karinės pratybos, į kurias įsitraukė ne tik šimtai karių, bet ir vietos gyventojai, ūkininkai, medžiotojai.

Kovo mėnesį net keliuose mūsų rajono miškuose vyks kariuomenės pratybos.

Planuojamos karių pratybos

Vasario 22–23 d. Lietuvos kariuomenės Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino štabo batalionas Ukmergės rajone vykdys orientavimosi vietovėje pratybas. Pratybos planuojamos Pupeliškių, Kunigiškių, Naujasėdžių, Jurgelionių, Šambališkių gyvenvietėse ir Plačiavėlės, Taujėnų, Gružų, Balelių, Piktakalnio miškuose.

Gaisras buvo netikras

Po pirmadienį kilusio gaisro teko evakuoti Jasiuliškių socialinės globos namų gyventojus bei ieškoti jiems laikino prieglobsčio.

Ukmergės  rajono gyventojai neturėtų nustebti ar išsigąsti artimiausiomis dienomis išvydę netoliese kariuomenės pajėgas.

Vyksta pratybos

Balandžio 14-17 dienomis Ukmergės, Vilniaus, Trakų, Molėtų, Švenčionių ir Ignalinos rajonų savivaldybių teritorijose vyksta Lietuvos kariuomenės Sausumos pajėgų organizuojamos vertinamosios lauko taktinės pratybos "Tvirtas skydas".

Puslapis 1 iš 2

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų