Ukmergės šilumos ūkio naujienos

Lapkričio 10 dieną vyko neeilinis profesinių sąjungų susivienijimo komiteto posėdis. Jo metu organizacijos vadovas Vincentas Banikonis pasveikintas jubiliejaus proga.

Praėjusią savaitę profesinių sąjungų dieną paminėjo Ukmergės profsąjungų nariai.  Į ją kolegas sukvietė Ukmergės rajono profesinių sąjungų bendrija.

Artėjant Mokytojo dienai kasmet renkami pedagogai, kurie ypatingai pagerbiami profesinės šventės proga – jiems suteikiamas rajono geriausio metų mokytojo vardas.

Pasveikino su profesine švente

Gegužės 7-ąją minėjome Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną. Taip pat tai – ir žurnalistų, leidėjų profesinė šventė. Pasveikinti su ja į „Ukmergės žinių“ redakciją atėjo mūsų draugai, kolegos, partneriai.

Ukmergės rajono profesinių sąjungų bendrijos nariai kiekvieną pavasarį susirenka į gražią bendrą šventę. Ne išimtis buvo ir šis balandis.

Į profesines mokyklas šiais metais įstojusiųjų skaičius viršijo lūkesčius. Pirmakursių taip pat gausiau sulaukianti Ukmergės technologijų ir verslo mokykla. Ją renkasi daugiau turinčiųjų aukštąjį išsilavinimą, o ukmergiškiams planuojama pasiūlyti naujų būrelių.

Auga pretendentų į profesines mokyklas skaičius: rugpjūčio vidurio duomenimis, šiemet profesinėse pageidauja mokytis 5 proc. daugiau pirmakursių nei pernai tuo pačiu metu.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų