Ukmergės šilumos ūkio naujienos

Elektroninėje erdvėje nusikaltėlius domina ne tik informacija apie valstybinės reikšmės objektus ar svarbius asmenis. Jų aukomis gali tapti kiekvienas, besinaudojantis kompiuteriu.

Įmonė kuria aplinkos grožį

Šiandien anaiptol ne visi patys imasi savo būsto remonto ar aplinkos tvarkymo darbų. Suprojektuoti kiemo želdinius, įrengti veją ar nugenėti gyvatvorę vis dažniau prašoma specialistų pagalbos.

Ukmergės socialdemokratai Tarptautinę darbininkų dieną mini sveikindami darbininkus. Kasmet tradiciškai apdovanojami mūsų miesto įmonių veteranai. Šiemet apdovanojimas įteiktas daugiau nei 40 metų vienai įmonei savo darbo metus atidavusiai ukmergiškei.

Ukmergės rajono savivaldybė pagal „Citadele“ banko sudarytą Verslo laisvės indeksą užėmė 13 vietą iš 60 savivaldybių. Šis indeksas Ukmergės rajone sudaro 105 proc. šalies vidurkio.

UAB „Ukmergės melioracija“ – viena iš ilgiausiai gyvuojančių įmonių Ukmergėje. Praėjusią savaitę ji paminėjo 60-ies metų veiklos sukaktį. Įmonės istorija sugulė į knygą. Darbuotojai pagerbti padėkomis ir dovanotu koncertu.

Įmonės steigimas – gana ilgas ir sudėtingas procesas. Todėl tie, kurie verslą nori pradėti čia ir dabar, gali įmonę nusipirkti ir veiklą pradėti jau netrukus. Kokių privalumų įgysite nusipirkę jau veikiančią įmonę?

Ne paslaptis, kad šiandien vienau efektyviausių kanalų įmonei prisitraukti naujus klientus vis dar išlieka internetas – į televizijos reklamas daugiausiai investuoja tik didžiausios ir populiariausios bendrovės, o spausdinta reklama jau seniai išleido paskutinį atodūsį. Daugiausiai naudos bet kokiam verslui atneša patraukli ir funkcionali svetainė.

Iš Ukmergės – į Anykščius

Buvę Ukmergės savivaldybės skyrių ir jos įmonių vadovai sėkmingai įsitvirtina vadovaujančiose pareigose kaimyninėse savivaldybėse. Neseniai Anykščių savivaldybėje pradėjo dirbti buvęs žemės ūkio skyriaus vedėjas Kęstutis Jurkevičius.

Šešiolikmetis taujėniškis Rokas Galvonas – pirmasis ukmergiškis, kuris būdamas moksleivis kuria savo verslą. Tačiau kad  pomėgį gaminti maistą galėtų paversti verslu, moksleiviui prireikė teismo leidimo.

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (VMI) pristato naują paslaugą, prieinamą visiems mokesčių mokėtojams – verslininkai galės pamatyti, kiek mokesčių sumoka jų partneriai.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų