Spausdinti šį puslapį

Ukmergiškiai linksminosi žiemos šventėje

Gedimino Nemunaičio nuotr. Rajono meras R. Janickas (viduryje) apdovanojo Ukmergės galiūnus – Dovilę Vitkauskaitę ir Meinardą Bagdonavičių. Gedimino Nemunaičio nuotr. Rajono meras R. Janickas (viduryje) apdovanojo Ukmergės galiūnus – Dovilę Vitkauskaitę ir Meinardą Bagdonavičių.

Šeštadienį Ukmergės stadione vyko Žiemos ir sveikatos sporto šventė. Šis renginys vykdytas pagal Norvegijos finansavimo mechanizmo paramos projektą „Sveikas ir išmanus Ukmergės jaunimas“. Pagal jį taip pat rengta tėvų stovykla ir mokymai.

Renginys kainavo brangiai – kviestas ir profesionalus vedėjas Rolandas Vilkončius, ir atlikėjų grupė. Buvo patiekta ir nemokama košė. Deja, didelio žiūrovų susidomėjimo nesulaukta.

Gal dėl keisto šūkio „Mesk sofą – tepk slides“. Sofą mesti gal ir galima buvo (tiems, kieno nepakirto gripai), bet va slidžių tepti – niekaip... Kita vertus, šventė ir buvo skirta ne pažiūrėti, o pajudėti.

Tie, kas atėjo pasportuoti, šeštadienį praleido linksmai.

Kadangi sniegas nutirpo, ukmergiškiai galėjo dalyvauti ne žiemiškose komandinėse ir asmeninėse rungtyse.

Bene didžiausio susidomėjimo sulaukė galiūno ir galiūnės varžytuvės. Ukmergės galiūne išrinkta Dovilė Vitkauskaitė, galiūnu – Meinardas Bagdonavičius. Jiems įteiktos labai solidžios dovanos – kalakutai. 

Šventėje dalyvavo 11 komandų. Nugalėtojais tarp suaugusiųjų tapo policijos komanda, antri – komanda 5A, treti – Ukmergės socialdemokratai. Tarp jaunimo pirmą vietą užėmė Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos komanda, antri – Senamiesčio pagrindinės mokyklos, treti – skautų komanda.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)