Spausdinti šį puslapį

Į šventę susirinko profsąjungų nariai

Profsąjungiečiai ir svečiai renginį pradėjo savo organizacijos himnu. Gedimino Nemunaičio nuotr. Profsąjungiečiai ir svečiai renginį pradėjo savo organizacijos himnu. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergės rajono profesinių sąjungų bendrijos nariai kiekvieną pavasarį susirenka į gražią bendrą šventę. Ne išimtis buvo ir šis balandis.

Šventėje dalyvavo Rajono vartotojų kooperatyvo, UAB „Umega“, PSPC Slaugos darbuotojų, AB „Ukmergės keliai“, UAB „Ukmergės statyba“, AB „Ukmergės gelžbetonis“, „Ukmergės duonos“ profesinių sąjungų, taip pat Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas“, profesinės sąjungos „Švyturys“ nariai.

Susirinkusiuosius sveikino Ukmergės rajono profesinių sąjungų  bendrijos pirmininkas Vincentas Banikonis, pasidžiaugęs, kad tokios bendros šventės rengiamos jau daugiau kaip 10 metų.

Ukmergiškius pasveikino Seimo narys Arūnas Dudėnas, savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas. Savo gretas pildyti skatino Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos generalinė sekretorė Janina Matuizienė, projektų vadovė Danutė Šlionskienė.

Visi savo pasisakymuose akcentavo patį svarbiausią šiuo metu Seime svarstomą kiekvienam dirbančiajam aktualų klausimą – naująjį socialinį modelį. Išsakyta viltis, kad jis bus palankus darbo žmonėms.

Renginyje buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp Ukmergės rajono profesinių sąjungų bendrijos ir Lietuvos socialdemokratų partijos Ukmergės skyriaus.

Ukmergės rajono profesinių sąjungų bendrija buvo įkurta 1999 metais.

Visą tą laiką jos pirmininko pareigas eina V. Banikonis. Ukmergės rajono profesinių sąjungų bendrijai priklauso 18 profesinių organizacijų.

Profsąjungų nariai dalyvauja įvairioje veikloje, darbuotojų teises gina piketuose, dalyvauja rajono Trišalės tarybos veikloje, keliauja, rengia bendras šventes.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)