Spausdinti šį puslapį

Pasitikdami pavasarį linksminosi šventėje

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro lankytojai ir darbuotojai savo kiemą papuošė „Puošmedžio“ dovanotu gluosniu. Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro lankytojai ir darbuotojai savo kiemą papuošė „Puošmedžio“ dovanotu gluosniu.

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro Krizių įveikimo ir Dienos socialinės globos institucijoje skyrių lankytojai ir darbuotojai visą kovą ruošėsi pasitikti pavasarį. Su lankytojais buvo kalbama apie Žemės dieną, klimato atšilimą, šiukšlių rūšiavimą. Vyko piešimo konkursai, skaityta literatūra meilės ir pagarbos žemei tema.

Pavasario lygiadienis pranešė, kad prasideda žemės darbai, privalu tvarkyti savo teritorijas, gražinti aplinką. Skyrių vedėjos Ieva Pusvaškytė ir Jolita Pupelytė kreipėsi į medelyno „Puošmedis“ savininkę J. Stancikaitę-Strikienę paramos. Ji mielai sutiko padovanoti sveikalapį gluosnį. Medelį šventės dalyviai pasodino kieme. Jis kaskart primins centro lankytojams geros širdies rėmėją.

Į šventę atvyko iliuzionistas Edgaras Mažeika. Magijos triukus meistriškai įvaldęs iliuzionistas užbūrė savo pasirodymu, priversdamas visus aikčioti iš nuostabos. Svečias įrodė, jog jo pokštai nėra magija, o tik rankų miklumas, darbas, fizika, chemija ir matematikos žinios. Ir viskas vienaip ar kitaip susieta su gamta.

Centro darbuotojai įsitikinę, kad jų auklėtiniai gerąsias iniciatyvas neš į namus ir kvies savo artimuosius į pavasario talkas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)