Kviečia įžiebti Kalėdų eglutę

Ukmergiškiai ir miesto svečiai kviečiami į Kalėdų eglutės įžiebimo šventę, kuri vyks gruodžio 9 d., šeštadienį. 

Aikštėje prie Kultūros centro susirinkusiems vaikučiams ir jų tėveliams uždegti stebuklingas eglutės šviesas padės vaikų labai mėgstami personažai – Kakė Makė ir Netvarkos Nykštukas. Šie televiziniai personažai linksmins savo pokštais ir kvies Kalėdų Senelį.

Įžiebus eglę miestą nušvies šventiniai fejerverkai, koncertuos atlikėjas Jurgis Brūzga, vaikai galės pasisupti karuselėse, veiks šventinė prekyba.

Ukmergėje, kaip ir pernai, bus puošiama gyva eglutė, auganti prie Kultūros centro. Ji ypatinga, nes po švenčių nebus sudeginta, o toliau augs ir lauks kitų Kalėdų.

Mažiesiems ukmergiškiams Kultūros centras paruošė ne tik šią šventę, bet ir spektaklį „Viskas kaip pasakoje“. Jis bus rodomas gruodžio 17, 19 ir 21 dienomis.

Kino filmukų mėgėjai kviečiami į animacinio kino seansus. Bus rodomi animaciniai kino filmai „Meškiukas Padingtonas 2“, „Kaip išgelbėti Kalėdas“, „Bulius Ferdinandas“ , „Magiška dėžutė“ ir „Balerina“.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų