Spausdinti šį puslapį

Kviečia įžiebti Kalėdų eglutę

Ukmergiškiai ir miesto svečiai kviečiami į Kalėdų eglutės įžiebimo šventę, kuri vyks gruodžio 9 d., šeštadienį. 

Aikštėje prie Kultūros centro susirinkusiems vaikučiams ir jų tėveliams uždegti stebuklingas eglutės šviesas padės vaikų labai mėgstami personažai – Kakė Makė ir Netvarkos Nykštukas. Šie televiziniai personažai linksmins savo pokštais ir kvies Kalėdų Senelį.

Įžiebus eglę miestą nušvies šventiniai fejerverkai, koncertuos atlikėjas Jurgis Brūzga, vaikai galės pasisupti karuselėse, veiks šventinė prekyba.

Ukmergėje, kaip ir pernai, bus puošiama gyva eglutė, auganti prie Kultūros centro. Ji ypatinga, nes po švenčių nebus sudeginta, o toliau augs ir lauks kitų Kalėdų.

Mažiesiems ukmergiškiams Kultūros centras paruošė ne tik šią šventę, bet ir spektaklį „Viskas kaip pasakoje“. Jis bus rodomas gruodžio 17, 19 ir 21 dienomis.

Kino filmukų mėgėjai kviečiami į animacinio kino seansus. Bus rodomi animaciniai kino filmai „Meškiukas Padingtonas 2“, „Kaip išgelbėti Kalėdas“, „Bulius Ferdinandas“ , „Magiška dėžutė“ ir „Balerina“.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)