Ukmergės gyventojus džiugins mugė „Bobų vasara“

2018 m. rugsėjo 28–29 dienomis kviečiame į tradicinę mugę „Bobų vasara“, kuri vyks šalia Ukmergės kultūros centro.

Penktadienį ir šeštadienį nuo 10 val. ryto mugėje šurmuliuos per pusę šimto dalyvių. Ūkininkai bei sodininkai, atvykę iš įvairiausių šalies kampelių, pasiūlys vaismedžių, vaiskrūmių, dekoratyvinių augalų ir kitų sodinukų.

Susirinks gausus būrys liaudies menininkų – tautodailininkų ir amatininkų, kurie gamina ne tik tradicinius, bet ir šiuolaikiškus gaminius.

Ruduo – pats metas išsirinkti jaukų aksesuarą ar drabužį. Kūrėjai bei siuvėjai pasiruošė rudens ir žiemos sezonams, todėl tikrai rasite kuo atnaujinti savo garderobą. Nustebins ir drabužėlių bei aksesuarų mažiesiems gausa.

Po mugės tikrai neliksite alkani. Tradicinio skonio mėgėjai galės mėgautis tautinio kulinarinio paveldo atstovų gamintais gaminiais. Natūraliomis ir sveikatai naudingomis priemonėmis pasirūpinti padės mugėje dalyvaujantys žolininkai bei jų atstovai. O gurmanų lauks platus produkcijos iš svečių šalių  asortimentas.

Lauksime Jūsų Ukmergėje, aikštėje šalia Kultūros centro.

28 d., penktadienį, nuo 10 val. iki 18 val.

29 d., šeštadienį, nuo 9 val. iki 16 val.

www.mugiucentras.lt

Užs. Nr. 709

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų