Spausdinti šį puslapį

„Moterų ralis“ suko ir pro Ukmergę

Ralyje – puiki nuotaika.  Organizatorių nuotr.Ir Dainiaus Vyto nuotr. Ralyje – puiki nuotaika. Organizatorių nuotr.Ir Dainiaus Vyto nuotr.

Šeštadienį vyko šeštasis „Moterų ralis“, kuriame dalyvavo 268 ekipažai, o juose – apie 1 000 moterų ir merginų. Dalyvių maršrutas suko pro Ukmergę, tad mieste šeštadienį vaikštinėjo daug viešnių. Dėl šio masinio renginio miesto centre beveik visai dienai buvo uždarytas eismas.

Pasak organizatorių, ukmergiškių ekipažai renginyje nedalyvavo, tačiau tarp dalyvių buvo nemažai šalyje garsių moterų. Jų laukė nuotaikingos užduotys, kurios komandas privertė pabėgioti, „pasukti galvas“.

Ukmergėje viena iš užduotims atlikti tinkamų vietų buvo pasirinktas miesto piliakalnis. Taip pat – šuniuko Kekso skulptūra bei „Laiko spiralė“.

„Moterų ralio“ maršrutas driekėsi Aukštaitijos apylinkėmis. Jo ilgis – apie 350 km, važiavimo trukmė – 8 valandos, kryptis – Vilnius–Širvintos–Ukmergė–Vilnius.

Ralio dalyvės varžėsi devyniose įskaitose. Automobilių startas ryte vyko sostinėje, Gedimino prospekte, vakare ekipažai finišavo starto vietoje.

Automobilių sporto renginys „Moterų ralis“ Lietuvoje organizuojamas nuo 2015 metų. Vienas iš jo tikslų – vairavimo kultūros ir saugumo kelyje didinimas.

Dalyvavo ir ukmergiškės

Praėjusią savaitę vykusiame „Moterų ralyje“ dalyvavo ir keletas ekipažų iš Ukmergės.

Apie tai pranešė renginio dalyvės, nors organizatoriai minėjo, kad ekipažai iš mūsų miesto neužsiregistravo.

Ukmergiškės pasidžiaugė maršrutu, kadangi jų gimtasis miestas tapo visų renginyje dalyvavusių poilsio zona.

„Visoms ukmergiškėms sekėsi skirtingai, tačiau labai džiugu, kad vienam ekipažui, kuris ne pirmus metus dalyvauja įvairiuose panašiuose renginiuose, nusišypsojo sėkmė ir merginos, pademonstravusios šaunų komandinį darbą, bendroje įskaitoje iš daugiau kaip 200 dalyvių užėmė 14-ą vietą“, – laiške redakcijai pasakojo dalyvės.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)