Į minėjimą pakviesti senjorų kolektyvų vadovai ir padėkos raštais apdovanoti senjorai. Į minėjimą pakviesti senjorų kolektyvų vadovai ir padėkos raštais apdovanoti senjorai.

Arvydas PĖŠINA

Nemokamos kelionės miesto maršrutiniais autobusais, nemokama kava ir arbata, nemokami kino filmai kultūros centre.

Ir pagarba. Tai – svarbiausia, kas supo senjorus spalio 1-ą dieną. Šiais metais ši diena kitokia nei kasmet. Dėl pandemijos nebuvo koncerto, į minėjimą V. Šlaito viešojoje bibliotekoje buvo pakviesti tik senjorų kolektyvų vadovai ir padėkos raštais apdovanoti senjorai.

„Simboliška, kai gamta ruošiasi pailsėti, švenčiame senjorų dieną“, – tokiais žodžiais pradėjusi šventę renginio vedėja, kultūros centro direktorė Rasa Graužininė pagroti pakvietė Edvardą Ratautą iš kultūros centro Veprių skyriaus. Jį pakeitė „Garsiukų“ dainininkės.

Rajono meras Rolandas Janickas, sveikindamas senjorus, paminėjo, kad pasiaukojantis darbas artimui šiandien, pandemijos metu, yra dar svarbesnis. Dėkojo susirinkusiesiems už pagalbą ir susitelkimą.

Buvo pristatyti senjorus vienijančių bendrijų vadovai: Pedagogų-veteranų klubo „Dar ne ruduo“ pirmininkas Rimantas Grotuzas, Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos Ukmergės skyriaus pirmininkas Stanislovas Laurinavičius, Lietuvos pensininkų sąjungos „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos pirmininkė Vaidutė Sakolnikienė, Lietuvos pensininkų sąjungos „Bočiai“ Ukmergės klubo „Viltis“ pirmininkas Valmantas Naraškevičius.

Mero padėkomis apdovanoti: Pedagogų-veteranų klubo „Dar ne ruduo“ narės Audronė Baronienė ir Olga Kočiubėj. Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos Ukmergės skyriaus nariai: Zita Grincevičienė, Janina Laužeckienė, Aldona Satkūnaitė ir Edvardas Šembergas, Lietuvos pensininkų sąjungos „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos nariai: Algimantas Kacevičius, Irena Mikienė, Zuzana Stunžėnienė, Aldona Vilkelienė, Lietuvos pensininkų sąjungos „Bočiai“ Ukmergės klubo „Viltis“ narės: Stasė Vagonienė ir Janina Zimblienė.

Renginį pabaigė romansas, kurį atliko Kazio Šermukšnio vadovaujamas kolektyvas iš kultūros centro Šventupės skyriaus.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų