Spausdinti šį puslapį

Balandžius paliks šviesti

Išsikraipiusios dekoracijos bus pataisytos. Išsikraipiusios dekoracijos bus pataisytos.

Į redakciją paskambinęs ukmergiškis pasidalijo mintimis apie Ukmergėje pernelyg ilgai užsibuvusias Kalėdas – iki sausio vidurio nenuimamas kai kurias dekoracijas.

Atkreipė dėmesį į šviečiančius balandžius ant pagrindinio miesto tilto. Kai kurie iš jų – išsikraipę, su visomis konstrukcijomis nusmukę. Atrodo netvarkingai ir gal net nesaugiai. Žmogus mano, kad šias dekoracijas vertėtų visai nukabinti, o ne palikti visam laikui. Juk prisimena, kad kabintos jos buvo kaip kalėdiniai papuošimai.

Ukmergės seniūnė Zita Pečiulienė pasakojo, kad kalėdinės dekoracijos po truputį nuimamos. Tačiau seniūnija nuima tas dekoracijas, kurias pati kabino. O kurias kabino šiems darbams atlikti samdyta įmonė, pati įmonė ir nukabins.

Pasak seniūnės, pernai buvo priimtas sprendimas kaip kalėdines dekoracijas pagrindinėse Vilniaus, Kauno ir Vytauto gatvėse pakabintus šviečiančius balandžius palikti visam laikui – kad šviestų ištisus metus. Šis sprendimas tebegalioja, tad balandžiai bus palikti.

Žadėjo, kad išsikraipiusios dekoracijos bus pataisytos.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)