Spausdinti šį puslapį

Festivalį užbaigs garso performansu

XIX-asis kamerinių teatrų ir performansų festivalis „Camera obscura“ kviečia publiką į baigiamąjį renginį – Simono Nekrošiaus garso performansą.

S.Nekrošius, ukmergiškiams jau pažįstamas iš ankstesnių festivalių, yra garso menininkas, eksperimentatorius. Nuo 2016 metų – Lietuvos tarpdisciplininio meno kūrėjų sąjungos narys, kuriantis garso objektus, skulptūras ir juos įgalinantis savo performansuose.

Autorius ieško netradicinių garso išgavimo formų. Daug dėmesio skiria eksperimentams ir improvizacijai. Nuo 2015 metų  – iniciatyvos „pasidaryk-pats“ nepriklausomos meno projektų erdvės „Studium P“ vienas iš įkūrėjų ir veiklos vykdytojų.

S.Nekrošiaus garso performansas vyks gruodžio 2 d. 19 val. Jam parinkta neįprasta erdvė – Kauno gatvėje 29 įrengiamos gastro pub „Aš būsiu čia“ patalpos. Festivalio dalyviai pirmieji įžengs į naujas erdves, kuriose ateityje vyks gast-ro pub „Aš būsiu čia“ renginiai.

Atvykusieji taip pat galės pamatyti specialiai festivalio uždarymo renginiui sukurtą instaliaciją „Japonija“.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)