Protmūšiai baigėsi – protmūšiai tęsiasi

Viena iš komandų. Viena iš komandų.

Didžiausias Lietuvoje protmūšis „Europrotai“ sujungė savo pajėgas su TV žaidimo išgarsintu „Auksiniu protu“ ir pernai organizavo „Auksinių Europrotų“ sezoną.

Tai – įdomus būdas praleisti laisvalaikį, komandinis žaidimas, paremtas protų kovų tipo viktorina, kuri vakarais į įvairias erdves pritraukia šimtus žmonių.

Norint dalyvauti „Auksiniuose Europrotuose“, nereikia graužti knygų, skaityti dokumentų ar mokytis atmintinai – tereikia pasitelkti bendras žinias ir loginį mąstymą. „Auksiniai Europrotai“ leidžia jums patiems įvertinti, ką žinote apie pačias įvairiausias sritis.

Ukmergėje, kaip ir dar 22 miestuose, pernai organizuotas visas „Auksinių Europrotų“ sezonas.

Komandos varžėsi ne tik tarp savo miestų, bet ir tarp visoje Lietuvoje „Auksinių Europrotų“ ir „Auksinio proto“ turnyruose dalyvaujančių komandų.

Į protmūšių finalą Druskininkuose pateko 25 komandos – 15 – iš Vilniaus, Kauno bei Klaipėdos ir 10 – iš kitų Lietuvos miestų. 

Iš Ukmergės į finalą (iš visos Lietuvos – 212 komandų) Druskininkuose gruodžio 12 d. pateko komanda „Muštauc“ (kapitonas Gintas Karvelis).

Protmūšių metu buvo galima laimėti vietą TV žaidime „Auksinis protas“ (pakvietimus gavo komandos „Muštauc“ ir „Šauk į galvą“, pastarosios kapitonė – Monika Kazlauskaitė). Žaidime televizijoje dalyvavo ukmergiškis Giedrius Pocius, salėje jį palaikė kiti komandos nariai. „Šauk į galvą“ komandai iki finalo pritrūko vos kelių taškų.

Buvo organizuojamas ir sutrumpintas, 4 žaidimų „Auksinių Europrotų“ sezonas.

Ukmergėje žaidimas vyko Vlado Šlaito viešosios bibliotekos Interneto ir periodikos skaitykloje. Salė buvo sausakimša – žaidė 11 komandų, kuriose – nuo 4 iki 8 žaidėjų.

Žaidimo dalyviai buvo vaišinami arbata, žaidimą vedė Jaunimo Europos komandos narys Titas Kumetaitis.

Penktasis žaidimo sezonas prasidės vasario 2 d. Registruotis galima Vlado Šlaito viešosios bibliotekos feisbuko paskyroje arba: http://goo.gl/forms/6gyplkG8rD.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų