Spausdinti šį puslapį

Mokytojų dienos proga koncertuos K. Smoriginas

Spalio 4 d. 18 val. Taujėnų dvare legendinis aktorius Kostas Smoriginas pristatys geriausių savo dainų programą, kurioje skambės publikos pamėgti kūriniai. Scenoje jam pritars dainų aranžuotojas, kompozitorius Audrius Balsys ir gitaros virtuozas Martynas Kuliavas.

Koncertas, rengiamas Tarptautinės mokytojų dienos proga, bus tarsi K. Smorigino kelio retrospektyva: nuo jaunystėje sukurtų dainų, „Aktorių trio“ laikotarpio iki naujų poeto Rimvydo Stankevičiaus parašytų dainų tekstų.

Programoje kūrėjo pamąstymai apie gyvenimą ir tarnystę, menininko poziciją ir jo vietą visuomenėje. Artistas tik jam būdingu stiliumi – veržliai, išmintingai, ironiškai ir viltingai – kalba apie tai, kas svarbu, skauda, džiugina ar priverčia liūdėti.

Su bičiuliu, kompozitoriumi, aranžuotoju Audriumi Balsiu K. Smoriginas dirba ne pirmus metus. Talentingas jautrus muzikantas yra aranžavęs bardo kompaktines plokšteles, kūrė muziką jo spektakliams. Prie judviejų neseniai prisijungė gitaristas Martynas Kuliavas, kurio virtuoziškai valdoma gitara suteikia dainoms naujų atspalvių.

Pasižiūrėti trijų talentingų menininkų bendro muzikinio darbo kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.

Bilietus platina www.tiketa.lt ir www.ticketmarket.lt.

Bilietų kainos: 8, 10, 12, 15, 20 Eur.

Daugiau informacijos bei grupiniai bilietai: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba tel. 8 672 23266.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)