Spausdinti šį puslapį

Šalia respublikos gimnazijų – Vidiškių pagrindinė mokykla

Jau ketvirtus metus respublikoje gimnazijoms vyksta projektas ,,Mokykla – Europos Parlamento ambasadorė“.

Šiemet jame sėkmingai dalyvavo ir Vidiškių pagrindinės mokyklos 7–8 kl. mokinių komanda: Fausta Troškaitė, Akvilė ir Gabija Pratkūnaitės, Kamilė Ivanovaitė, Aleksas Grinevičius, Radvilė Staškutė su savo istorijos mokytoja Daiva Sinkevičiene.

Baigiantis mokslo metams mokykla džiaugiasi tapusi viena iš Europos Parlamento ambasadorių respublikoje. Šiais mokslo metais vyko susitikimas su parlamentaru P. Auštrevičiumi, mokiniai dalyvavo Europos komisijos atstovybės edukacinėje pamokoje Vilniuje, paminėjo A. Sacharovo žmogaus teisių premiją, Moters dienos proga išleido stendą apie moterų teises pasaulyje.

Karantino sąlygomis minint Europos dieną, įstaigos duris, langus, tvorą bei kiemą papuošė informacija ir simboliais apie Europą.

,,Pažink Europą“ konkurse ir Europos egzamine dešimtokė Kristina Tutkutė teisingai atsakė į visus klausimus ir pateko į II-ą etapą.

Apie savo mokinių pasiekimus papasakojusi mokytoja Daiva Sinkevičienė didžiuojasi jų iniciatyvomis, idėjomis ir susidomėjimu istorija.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)