Spausdinti šį puslapį

Prie mokyklos įrengtas modernus aikštynas

Gedimino Nemunaičio nuotr. Tuojau po aikštyno atidarymo mažieji vidiškiečiai rinkosi į futbolo varžybas. Gedimino Nemunaičio nuotr. Tuojau po aikštyno atidarymo mažieji vidiškiečiai rinkosi į futbolo varžybas.

Ukmergės rajono Vidiškių pagrindinė mokykla nuo šiol turi naują sporto aikštyną. Tarp mūsų rajono kaimo mokyklų tai – antroji ugdymo įstaiga, galinti didžiuotis moderniu, šiuolaikišku, nauja danga išklotu universaliu aikštynu.

Praėjusią savaitę vyko iškilminga jo atidarymo ceremonija.

Sporto aikštyno šalia mokyklos įrengimą finansavo Ukmergės rajono savivaldybė ir Kūno kultūros ir sporto departamentas.

Vidiškių pagrindinę mokyklą šiuo metu lanko daugiau nei 100 vaikų. Penktadienį jie susirinko į balionais išpuošto aikštyno atidarymo iškilmes.

Su dovanomis atvyko daug svečių: susirinkusiuosius sveikino Seimo narys Arūnas Dudėnas, rajono meras Rolandas Janickas, administracijos direktorius Stasys Jackūnas, Švietimo ir sporto skyriaus darbuotojai, mokyklos socialiniai parneriai, draugai, bičiuliai, seniūnijos, kaimo bendruomenės atstovai.

Ukmergės sporto centro direktorius Vytautas Tutlys akcentavo, kad Vidiškių mokykla parengia daug talentingų, gabių, Ukmergę Lietuvoje garsinančių sportininkų.

Aikštyną pašventino parapijos klebonas Laurynas Grikietis.

Už įrengtą aikštyną mokyklos direktorė Laimutė Strelčiūnienė dėkojo rajono savivaldybei ir Kūno kultūros ir sporto departamentui bei darbus atlikusioms įmonėms.

Šiuolaikiškais aikštynais mūsų mieste gali džiaugtis visų mokyklų auklėtiniai. Tačiau kaimuose jie įrengti tik šalia Taujėnų gimnazijos ir Vidiškių pagrindinės mokyklos.

Šios ugdymo įstaigos direktorė Laimutė Strelčiūnienė pasakojo, kad juo bus leista naudotis ne tik mokyk-los ar vaikų darželio ugdytiniams, bet ir visiems kaimo gyventojams.

Turtą planuojama akylai saugoti. Artimiausiu laiku tam bus įrengtos filmavimo kameros.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)