Spausdinti šį puslapį

Futbolo šventė Ukmergėje

Futbolo šventė Ukmergėje Futbolo šventė Ukmergėje

Lapkričio 6 d. Ukmergės sporto centro stadione vyko oficialūs Lietuvos mergaičių (2004 m.g. ir jaun.) futbolo čempionato 7x7 prizininkių apdovanojimai.

Į renginį atvyko penkios čempionato dalyvių komandos: Prienų KKSC, Kauno FM „Tauras“, Kauno Bernardo Brazdžionio mokyklos, Ukmergės SC-I ir Ukmergės SC-II komandos.

Šios komandos jau žaidė tarpusavyje dviejų ratų sistema. Susumavus taškus čempionato nugalėtoja tapo Prienų KKSC komanda, antąją vietą iškovojo Ukmergės SC-I, trečiąją – Kauno FM „Tauras“. Prizininkės apdovanotos nugalėtojų taurėmis, medaliais, diplomais bei „Hummel“ įsteigtais dovanų čekiais.

Šventės metu  apdovanotos geriausios čempionato komandų pozicijų žaidėjos:

Rezultatyviausia žaidėja – Diana Galickaitė (Prienų KKSC)

Geriausia gynėja – Rusnė Makarevičiūtė (Kauno FM „Tauras“

Geriausia vartininkė – Karina Medvedevaitė (Kauno Bernardo Brazdžionio mokykla)

Geriausia puolėja – Austėja Pesliakaitė (Ukmergės SC-II)

Geriausia saugė – Ligita Toropovaitė (Ukmergės SC-I)

Pasidžiaugusios savo pasiekimais, mergaitės rato sistema sužaidė ir draugišką turnyrą, kuriame visos buvo nugalėtojos ir buvo apdovanotos šventiniais medaliais bei saldžiosiomis dovanėlėmis. Šis turnyras buvo puikus pasiruošimas artėjančiam Lietuvos mergaičių salės futbolo 5x5 čempionatui.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)