Spausdinti šį puslapį

Finišavo futbolo čempionatas

Arvydas PĖŠINA

Šventupėje finišavo 2021–2022 m. sezono Lietuvos mergaičių futbolo čempionatas, kuriame žaidė ir Ukmergės SC komanda. Ji tarp 10-ies komandų užėmė 5-ą vietą.

Paskutines rungtynes ukmergietės žaidė Šventupės stadione. Čia jos susitiko su Klaipėdos FM,  Klaipėdos FM B (klaipėdiškių dublerės) ir Utenos „Utenio“ komandomis. Rungtynėse Klaipėdos FM įveikė Ukmergės SC ir Utenos „Utenio“ bendraamžes ir taip iškovojus 42-ąjį tašką namo parsivežė sidabro medalius.

Ukmergės SC sezono finiše rezultatu 0:2 pralaimėjo Klaipėdos FM komandai ir 10:2 nugalėjo Klaipėdos FM dubleres. Taip buvo iškovoti paskutiniai trys taškai.

Galutinėje turnyro lentelėje Ukmergės SC, surinkusi 28 taškus, liko 5-oje vietoje. Ukmergiškės žaidė 18 rungtynių, 8-erias jų laimėjo, 3-ejas – pralaimėjo ir 6 kartus sužaidė lygiosiomis. Per čempionatą pelnyti 49 įvarčiai, praleisti – 24.

Pirmoje vietoje MFA Žalgiris-MRU, surinkusi 52 taškus, paskutinėje – Klaipėdos FM B, nepelniusi nė taško.

Rezultatyviausios Ukmergės komandos žaidėjos: Ugnė Bakaitė, Jūratė Grinevičiūtė, Gabija Sabulytė, Ugnė Gruodytė.                  

Komandą treniravo Darius Pet-raška, Tomas Striukis ir Vytautas Tutlys.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)