Spausdinti šį puslapį

Prasidėjo futbolo pirmenybės

Jonavoje vyko draugiškas futbolo turnyras, skirtas trenerio Justo Labučio atminimui. Į jį atvyko komandos iš Druskininkų, Kėdainių, Jonavos, Marijampolės, Kybartų ir Ukmergės.

Ukmergės komanda pralaimėjo Druskininkų ir Marijampolės komandoms ir rezultatu 3:1 laimėjo prieš varžovus iš Jonavos. Geriausiu komandos žaidėju pripažintas Mykolas Zinkevičius. Sporto mokytojas – Sigitas Aliubavičius.

***

Atnaujintas Lietuvos moterų futbolo asociacijos Pirmos lygos sezonas, sužaidus tris Šiaurės–Vakarų grupės susitikimus. Grupės lyderė „SC-Ukmergė“ ekipa į pirmenybes sugrįžo su 10-ies įvarčių persvara prieš panevėžietes. Šventupės stadione vykusiame susitikime Meida Proscevičiūtė įmušė 5, Remigija Šablevičiūtė – 3, Ligita Toropovaitė ir Irina Kvasnickaitė – po 1 įvartį.

Rugpjūčio 26 d. „SC-Ukmergė“ sustiprino savo lyderystę šioje grupėje, Žagarėje rezultatu 4:1 įveikus FK „Saned“ dubleres. Indrė Apkevičiūtė buvo rezultatyviausia dvikovos žaidėja, pelniusi 2 įvarčius. Po vieną kartą pasižymėjo Meida Proscevičiūtė ir Simona Bagavičiūtė.

***

Prasidėjo rajono futbolo pirmenybės

Prasidėjo rajono futbolo 7x7 pirmenybės. Šiais metais jose dalyvauja penkios komandos – „Vienybė“, „Įvartis“, „Plotas“, „Sporto centras“, „Inkaras“.

Pirmame etape visos komandos tarpusavyje sužais po kartą. Pusfinaliuose pirmą vietą užėmusi komanda susitiks su ketvirtoje vietoje esančiaja, o antrą vietą užėmusioji susitiks su trečioje vietoje esančia komanda. Finaluose bus žaidžiama dėl 3–4 ir dėl 1–2 vietų.

Planuojama, kad pirmenybės baigsis spalio 15 d. Visos rungtynės vyks tik antradieniais 19 val. Sporto centro stadione. Varžybų vyr. teisėjas – Darius Petraška.

UŽ inf. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)