Kultūristas Nerijus Bružas diskvalifikuotas 8 metams

Nerijus Bružas Nerijus Bružas

Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacija praneša, kad kultūristas Nerijus Bružas dėl dopingo vartojimo aštuoneriems metams pašalintas iš sporto.

2016 m. vasario 12 d. Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacija informavo Lietuvos antidopingo agentūrą, kad dėl sportininko Nerijaus Bružo (vyrų kultūrizmo ir vyrų absoliutaus nugalėtojo rungčių nugalėtojo) atsakymo pateikti mėginį 2015 m. spalio 17 d. vykusiose Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacijos vykdomose Lietuvos kultūrizmo, fitneso ir bikinio 25-osios atvirosios taurės varžybose, anuliuoti sportininko varžybose pasiekti rezultatai ir paskirta aštuonerių metųdiskvalifikacija.

Sportininkui Nerijui Bružui paskirtas didžiausias galimas diskvalifikacijos laikotarpis, nes sportininkas antrą kartą per pastaruosius 10 metų pažeidžia Pasaulinio antidopingo kodekso ir Lietuvos antidopingo taisykles.

Dėl sportininko Mariaus Blaževičiaus, taip pat atsisakiusio pateikti mėginį, laukiama atsakymo iš WADA (Tarptautinės antidopingo agentūros). Jam gresia 2 metų (arba 4 metų) diskvalifikacija.

Šaltinis: 15min.lt

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Komentarai  

-5 # užjaučiantis 2016-02-16 23:23
Puikus sportininkas, visada žavėjausi jo ištikimybę ir atsidavimą šitam sportui, sakyčiau netgi nebuvo lygių jam paskutiniu metu Lietuvoje, labai gaila, kad viskas taip susiklostė...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+6 # vilkus 2016-02-19 06:33
Cia chemikas,o ne sportininkas
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-4 # N. gerbeja 2016-02-21 22:51
Idomu jei visus patikrintu dalyvavusius ar atsirastu kuris nors kas nevartoja siam sporte dopingo,,,kazin...tad jei kiekvienas varzybas tikrintu komisija, tai visus kulturistus diskvalifikuotu ir Lietuva liktu be kulturistu:) Pagarba tau Nerijau ,kad taip atsiduodi sportui ir kai grysi vel visus nukautuosi ir busi NR- 1,kaip visada
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų