Spausdinti šį puslapį

Jėgas išbandė plaukikai

Ukmergėje vyko tarptautinės specialiosios olimpiados plaukimo varžybos, kurias organizavo ,,Ryto“ specialioji mokykla bei Ukmergės sporto centras.

Varžybose dalyvavo plaukikai iš Latvijos Rygos 1-osios specialiosios mokyklos, Kauno ir Vilniaus specialiosios olimpiados plaukimo klubų ir Ukmergės ,,Ryto“ specialiosios mokyklos.

Sportininkai jėgas išbandė plaukdami 25 ir 50 metrų laisvu stiliumi, krūtine bei nugara, o taip pat kovodami estafetėje.

Puikiai sekėsi varžybų šeimininkams. Iškovoti 7 aukso, 8 sidabro ir 7 bronzos medaliai.

Dvi pirmas vietas laimėjo Auksė Briaunytė, taip pat varžybų čempionais tapo Saulė Kondratavičiūtė, Viktoras Girnys, Karolis Kilys, Gytis Valdmonas, Ignas Jackevičius.

Sidabro medalius laimėjo Dovydas Sakalauskas, Gytis Valdmonas, Marius Briaunys, Rytis Pilipavičius, Viktoras Girnys.

Bronzos medaliais pasipuošė Loreta Dilalytė ir Valentas Lukjanovas, Dimitrijus Volkovas, Aistė Kavaliauskaitė, Marius Briaunys.

Įdomiausia kova vyko estafetiniame 4×25 m plaukime. Ukmergiškiai šiais metais nusileido Latvijos komandai ir iškovojo sidabro medalius.

 Ukmergės ,,Ryto“ specialiosios mokyklos kūno kultūros mokytoja ir Sporto centro sporto mokytoja Vitalja Remeikaitė už puikiai organizuotas varžybas visų vardu dėkoja Ukmergės sporto centrui.

 

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)