Spausdinti šį puslapį

Ukmergės policijos pareigūnus lydėjo sėkmė

Ukmergės policijos pareigūnų sporto trofėjų ekspoziciją neseniai papildė dar vienas apdovanojimas.

Respublikoje vykstančiose įvairiose policininkų varžybose mūsiškiai pareigūnai pasižymėjo ne kartą. Kad yra patys stipriausi, įrodė ir neseniai vykusiose Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato darbuotojų ir jų šeimų narių sporto žaidynėse.

Tradicinis renginys, organizuotas jau dešimtą kartą, vyko Vilniuje, Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos stadione. Policijos darbuotojai ir jų namiškiai varžėsi septyniose – jėgos daugiakovės, bėgimo, krepšinio estafetės, šokdynės, kelmo metimo, automobilių tempimo ir virvės traukimo – rungtyse.

Ukmergiškiai, pasakojo rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjas Tomas Zimblys, laimėjo keturiose iš jų. Iškovotos pirmos vietos virvės traukimo, tarnybinio automobilio traukimo ir tempimo, šokinėjimo per virvę ir jėgos daugiakovės rungtyse. Susumavus visus rezultatus paaiškėjo, kad jie – absoliutūs nugalėtojai.

Trečią komandinę vietą iškovojo Kelių policijos valdybos komanda, antri – rinktinė „Vytis“. T. Zimblys taip pat pasakojo, kad renginyje dalyvavo apie 250 suaugusiųjų ir vaikų. Vaikams buvo organizuotos estafetės ir įvairūs sportiniai žaidimai, visi dalyviai vaišinosi kareiviška koše.

Sporto žaidynių pereinamoji taurė ir vėl pasiliko Ukmergėje, mat ukmergiškiai, jose dalyvavę devintą kartą, laimėtojais tapo aštuntą. „Kolegos iš kitų komisariatų sveikino ir džiaugėsi mūsų sėkme. Niekas jau nebepyksta – visi susitaikė su tuo, kad laimėjimai ir apdovanojimai nuolatos iškeliauja į Ukmergę“, – juokauja pašnekovas.

Sėkmė Ukmergės pareigūnus lydi ir jiems neretai dalyvaujant respublikiniuose policijos imtynių turnyruose, jėgos daugiakovės, kitose varžybose.

 

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)