Spausdinti šį puslapį

Gimnazijoje vyko „Sveikatos fiesta“

Nugalėtojams ir prizininkams medalius įteikė gimnazijos direktorius Valentinas Gendvilis. Nugalėtojams ir prizininkams medalius įteikė gimnazijos direktorius Valentinas Gendvilis.

Jono Basanavičiaus gimnazijoje vyko sveikatingumo savaitė „Sveikatos fiesta“.

Prasidėjo ji parodomis „Ukmergės sporto istorija“ ir „Tarpukario sportas Ukmergėje“, kurias organizavo istorijos mokytoja Regina Atkočiūnienė, o metodinę medžiagą rinko mokinės Guoda Širinskaitė, Gabrielė Mickutė, Paula Ramanauskaitė, Nerilė Šniokaitė, Simona Koriznaitė ir Akvilė Adamavičiūtė.

Pirmąją dieną mokiniai jėgas išbandė krepšinio aikštelėje, kur susirinko 13 merginų ir vaikinų komandų. Antrąją dieną stadione vyko futbolo varžybos, kuriose dalyvavo 9 komandos.

Trečiąją dieną gimnazistai varžėsi ir tinklinio, ir šokių aikštelėse. Į tinklinio aikštelę susirinko 14 komandų, o šokių mokytojos Egidijos Merenanu iniciatyva vyko šokių varžybos „Šokanti klasė“.

Ketvirtadienis buvo skirtas stalo teniso entuziastams, jų susirinko per 30.

Susumavus rezultatus sportiškiausia klase tarp I ir II klasių tapo 2c (auklėtojas Saulius Grigas), tarp III ir IV klasių – 3a (auklėtoja Vilma Grigienė). Jiems įteikta pereinamoji taurė, visiems nugalėtojams ir prizininkams – medaliai, kuriuos įteikė gimnazijos direktorius Valentinas Gendvilis.

Penktadienį gimnazijoje vyko projektas „Sveika ir sportuojanti bendruomenė“. Mokiniai varžėsi „Kliūčių ruože“, su ginklais ir rikiuotės pratimais supažindino Ukmergės Šaulių sąjungos šaulių kuopos vyrai. Įvairias treniruotes vedė Miglė Ivanauskienė, Vaida Katinaitė, Rimgaudas Čyvas, Augustė Grainytė.

Paskaitas skaitė Georgijus Smoliakas, Skirmantė Sabaliauskienė, Edita Usonienė, Irena Patėjūnienė.

Sveikatingumo savaitę organizavo ir koordinavo kūno kultūros mokytojai Vilma Grigienė, Saulius Grigas, Rasa Ordavičienė ir Rimantas Masiulevičius.

Už puikų renginį ir geras emocijas organizatoriai dėkoja lektoriams, treneriams ir Ukmergės sporto centrui.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)