Spausdinti šį puslapį

Kovėsi šachmatininkai

Lapkričio 24–25 dienomis Taujėnų dvare vyko tarptautinis greitųjų ir žaibo šachmatų turnyrai ,,Vilkmergė 2018“.

Turnyre dalyvavo rekordinis skaičius žaidėjų – 185 šachmatininkai iš Lietuvos, Latvijos ir Baltarusijos. Dar 70 dalyvavo šeštadienio vakarą vykusiame žaibo turnyre.

Jauniausiam dalyviui tik 6-eri, o vyriausiam 78 metai.

Vaikų iki 8-erių metų grupėje nugalėtoju tapo Karolis Kapickis iš Plungės, o tarp ukmergiškių geriausiai sužaidė Lukas Valčiukas.

Vaikų iki 11 metų grupėje nugalėtojo taurę išsivežė svečias iš Baltarusijos, o geriausiai iš Ukmergės žaidė Agnė Mickūnaitė, Ugnė Šniuikaitė ir Ineta Noreikaitė.

Jaunių grupėje vyko atkakli kova tarp visų dalyvių, nugalėtojas paaiškėjo tik pagal papildomus rodiklius. Taurę iškovojo kėdainietis Karolis Račkauskas, o iš ukmergiškių geriausiai sekėsi Artūrui Meceliui.

Suaugusiųjų turnyre nugalėjo vilnietis Darius Viškelis. Ukmergiškių grupėje prizininkais tapo Artūras Rimydis, Olegas Mikovas ir Martynas Dolmantas.

Trenerė Virginija Savickienė už pagalbą organizuojant šį turnyrą dėkoja Taujėnų dvaro kolektyvui, „Roko virtuvei“, Ukmergės savivaldybei ir Ukmergės sporto centrui.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)