Spausdinti šį puslapį

Šventupėje surengtas šachmatų turnyras

Vidiškių seniūnas V. Štaras nugalėtojo apdovanojimą įteikė Martynui. Vidiškių seniūnas V. Štaras nugalėtojo apdovanojimą įteikė Martynui.

Šventupės bendruomenė surengė šachmatų turnyrą, į kurį atvyko suaugusieji ir moksleiviai iš Ukmergės ir aplinkinių rajonų.

Apie renginį papasakojusi Šventupės bendruomenės tarybos narė Birutė Stundienė juokauja, kad pralošti mažiesiems žaidėjams tikrai nebuvo gėda – žavėjosi ji ne vieną pagyvenusį varžovą įveikusių mergaičių Ugnės ir Agnės žaidimu.

„Nugalėtoju tapo Martynas. Likusias dvi taures įteikėme mergytėms – už jų šypsenas, atsivežtą šviesą ir gerą nuotaiką prie šachmatų lentų. Po to gėrėme arbatą, vaišinomės sumuštiniais. Jokie pinigai neatpirks tos nuoširdžios atmosferos, kuri tvyrojo salėje“, – pasakojo B. Stundienė.

Bendruomenė dėkinga trenerei Virginijai už pagalbą, paskolintas šachmatų lentas, pritarimą kaimo turnyrams ir šio pomėgio puoselėjimą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)