Spausdinti šį puslapį

Ukmergėje vyko bočios čempionatas

„Vilkmergės“ komanda rungtyniavo B pogrupyje. „Vilkmergės“ komanda rungtyniavo B pogrupyje.

Arvydas PĖŠINA

Ukmergėje jau ketvirtą kartą vyko atviras Lietuvos neįgaliųjų bočios čempionatas. Į jį iš 9 miestų atvyko rekordinis kiekis komandų – 28. Iš viso varžėsi apie 70 sportininkų.

Ukmergės neįgaliųjų sporto klubo „Vilkmergė“ pirmininkė Lina Misiūnaitė pasakojo, kad čempionato atidaryme dalyvavo Lietuvos neįgaliųjų federacijos prezidentas Anatolijus Čupkovas, federacijos generalinė sekretorė Irena Burim, Ukmergės rajono meras Rolandas Janickas, savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė Rasa Ragelytė.

A.Čupkovas padėkojo merui už skiriamą dėmesį neįgaliųjų sportui. Pastebėta, kad 2017 metais suremontuotos Ukmergės neįgaliųjų sporto klubo „Vilkmergė“ patalpos yra vienos geriausių šalyje.

Visos čempionate dalyvavusios komandos buvo suskirstytos į A ir B pogrupius. A pogrupyje, kuriame klubas galėjo pristatyti keletą komandų, sportininkams buvo keliami tarptautiniai reikalavimai. B pogrupio komandos buvo sudarytos iš įvairią fizinę negalią turinčių sportininkų.

Kadangi Ukmergėje nėra tarptautinius reikalavimus atitinkančių sportininkų, „Vilkmergės“ komanda rungtyniavo B pogrupyje.

Komandoje, kuriai šį kartą nepasisekė – pralaimėjo visas rungtynes, žaidė  Mindaugas Savickas ir Vygandas Ragaišis.

Dar vienas ukmergiškis – Aleksandras Iljinas – čempionate teisėjavo.

A pogrupyje nugalėjo sporto klubas „Alytupis“ iš Alytaus, antrą ir trečią vietas užėmė Kauno „RSK“ komandos. B pogrupyje pirmą vietą iškovojo Rokiškio „Olimpija“, antrą – Vilniaus „Vilnis“, trečią – komanda iš Kėdainių.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)