Spausdinti šį puslapį

Surengė finalinį šaškių turą

V. Ziezis drauge su stipriausiais šaškininkais A. Riboku, V. Veršuliu, R. Diniumi. V. Ziezis drauge su stipriausiais šaškininkais A. Riboku, V. Veršuliu, R. Diniumi.

Deltuvos kultūros namuose  klubas „Taktika“ surengė finalinį šaškių turą, neįvykusį praeitais metais.

Dėl pagrindinio prizo kovojo 10 stipriausių žaidėjų. Tarp jų – ir ukmergiškiai Jonas Kalinčikas, Vidmantas Ziezis ir Vincas Čičelis.

Pirmą vietą iškovojo Arijus Ribokas iš Kupiškio, antrą – Valdas Veršulis iš Anykščių, trečią – Rimantas Dinys iš Šiaulių. J. Kalinčikas, V. Čičelis ir V. Ziezis užėmė 6–8 vietas.

Kiti atvykę šaškininkai žaidė dėl paguodos prizų. Pirmą vietą laimėjo Jūras Ragauskis iš Šiaulių, antrą – Stasys Markevičius iš Jonavos, trečią – Vytautas Motiejaitis iš Pasvalio.

Pirmą vietą tarp moterų užėmė Lina Malinauskaitė iš Kupiškio, antrą – ukmergiškė Melanija Juškienė.Trečia vieta atiteko Karolinai Šimkutei iš Jonavos. Prizininkai apdovanoti taurėmis, medaliais.

„Taktika“ organizavo ir šaškių uždavinių sprendimo konkursą. Pirmą vietą laimėjo Rimantas Dinius iš Šiaulių, antrą ir trečią – Arijus ir Astijus Ribokai  iš Kupiškio. Prizininkai apdovanoti taurėmis, medaliais.

Šiuos turnyrus remia Ukmergės rajono savivaldybė. Šaškininkai dėkojo klubo „Taktika“ nariams, o ypač jo vadovui Vidmantui Zieziui už suorganizuotą turnyrą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)