Spausdinti šį puslapį

„Šilo“ progimnazijoje vyko respublikinis šaškių „Šeimų turnyras“.

Ukmergiškė Melanija Juškienė sako, kad jam pradėta ruoštis nuo pavasario – vaikams ir tėveliams aiškintos žaidimo taisyklės, šeimos drąsintos pasitikėti savo jėgomis ir dalyvauti.

Varžybos buvo komandinės. Komandos sudėtyje – vaikas, vienas iš tėvų, senelių arba vyresnis brolis ar sesuo.

Į turnyrą atvyko 4 komandos iš Marijampolės, po 1 – iš Jonavos ir Šiaulių ir net 17 – iš Ukmergės.

12–14 metų vaikų amžiaus grupėje pirmą vietą iškovojo Sabaliauskai iš Šiaulių, antrą – Akmenskų komanda iš Jonavos. Trečia vieta atiteko Agnei Mickūnaitei su mama Vaida iš Ukmergės.

9–11 metų vaikų amžiaus grupėje pirmą vietą iškovojo Martynaičiai iš Marijampolės, antrą – Gričiai iš Marijampolės, trečią – ukmergiškių Tvarijonų komanda.

5–8 metų vaikų amžiaus grupėje pirmą vietą iškovojo Arieškų komanda iš Ukmergės, antrą – Kryžiokų iš Marijampolės, trečią – ukmergiškė Taja Radkevič su mama Julija.

Prizininkai apdovanoti taurėmis, medaliais, visos komandos – knygomis, šokoladais. Ukmergiškis Daugas Arieška su seneliu apdovanoti klubo „Taktika“ taure kaip stipriausia ukmergiškių komanda.

Varžybas organizavo Jonavos rajono neįgaliųjų sporto klubas „Joneidra“, Ukmergės šachmatų klubas „Juodasis Rikis“, Ukmergės sporto centras, VšĮ klubas „Taktika“, Marijampolės ŠK „Sūduva“.

Teisėjavo Jonas Navickas ir Melanija Juškienė.

Informavo klubo „Joneidra“ vadovas Aleksandras Fomkinas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)