Spausdinti šį puslapį

Europos tradicinio karate čempionatas – jau šį savaitgalį

Europos tradicinio karate čempionatas – jau šį savaitgalį Europos tradicinio karate čempionatas – jau šį savaitgalį

Liko kelios dienos iki Lietuvos tradicinio karate rinktinės startų 32-ame Europos tradicinio karate čempionate.

Spalio 17-18 dienomis, visos Europos tradicinio karate meistrai suvažiuos į Siemens areną Vilniuje. Lietuvos nacionalinei rinktinei atstovaus ir tradicinio karate klubo „Danas“ sportininkai.

Iš viso klubui atstovaus 45 sportininkai: 35 vaikai (iki 13 metų) ir 10 nacionalinės rinktinės narių (nuo 14 metų).

Vilniuje susirinkti planuoja per 600 sportininkų iš daugiau nei 15 valstybių.

Sportininkai, kurie dalyvaus pirmą kartą tokio dydžio renginyje, turės įveikti emocijas: varžybų šurmulys, skirtingos aikštelės, jaudulys gali išbalansuoti prieš startus.

Tradicinio karate klubo „Danas“ sportininkai, kurie jau startavę tarptautinėse varžybose, jausis geriau – padės patirtis. Varžybos vyks šešiose aikštelėse. Vien tai jau leidžia suprasti kiek reikės koncentracijos ir dėmesio, kad sportininkas nekreiptų dėmesio į šalia vykstančius įvykius.

Didžiausią medalių kraitį susišluoti pretenduoja Lenkijos nacionalinė rinktinė. Jų delegacija kaip visada pasižymi ir dideliu skaičiumi ir labai geru pasirengimu.

 Tikimės, kad ir lietuviai iškovos ne vieną medalį.

Tai bus puikus renginys, kur žmonės galės susipažinti su skirtingo stiliaus karate atstovais, pasigrožėti kovomis, komandinėmis rungtimis.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)