Žaviosios „Vilkmergės“ krepšininkės pozavo fotografui

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) debiutantė Ukmergės „Vilkmergės“ komanda praėjusį penktadienį praleido itin turiningai.

Žaidėjos ir treneriai dalyvavo tradicinėje LMKL fotosesijoje, o vietą jai pasirinko itin įdomią – Antano Smetonos rezidenciją. Čia krepšininkės galėjo iš arti susipažinti su Lietuvos praeitimi, išgirsti įdomių istorijų apie pirmąjį šalies prezidentą bei aplankyti įkurtą muziejų. Vėliau visa komanda išvyko į šakočio kepimo pamoką.

Fotografui jau pozavo iš Turkijos grįžusi ir prie naujųjų komandos draugių prisijungusi Monika Petrauskaitė. LMKL čempione šį pavasarį tapusi aukštaūgė gerokai sustiprins pirmosios pergalės siekiančią „Vilkmergę“.

Merginas fotosesijai septintus metus iš eilės ruošė LMKL partnerės – Kauno kolegijos studentės, vadovaujamos Aušros Malakauskienės. Buvo naudojama profesionalų itin vertinama ir Holivudo projektuose naudojama „Make-up Atelier Paris“ kosmetika.

„Vilkmergės“ krepšininkės spinduliavo gera nuotaika, dalijosi prisiminimais apie anksčiau vykusias fotosesijas bei laisvu laiku darė tai, kas įprasta tokiais atvejais – asmenukes.

Šaltinis: krepšinis.net

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+1 # Ukmergiškis 2016-11-09 13:36
Geriau žaisti pasimokytų, nes gauna į vienus vartus. Gėda žiūrėti kaip žaidžia
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų