Spausdinti šį puslapį

Tvarkydamas automobilį, žuvo per sprogimą

Ketvirtadienis Ukmergėje paženklintas tragiška nelaime. Viename iš Linų gatvėje esančių garažų nugriaudėjus sprogimui, žuvo žmogus.

Policijos komisariate pranešimas apie įvykį buvo gautas apie 13.05 val. Pranešta, kad garaže, kuriame buvo dirbama, įvyko sprogimas.

Į nelaimės vietą išskubėjo ir greitoji medicinos pagalba. Garaže rastas žmogus, kuris, atvykus medikams, buvo be sąmonės. Deja, jiems beliko konstatuoti jauno vyro mirtį.

Paaiškėjo, kad tai – ukmergiškis V. Ž. (gim. 1992 m.).

Policijos komisariato viršininkas Mindaugas Petrauskas iš karto po nelaimės „Ukmergės žinioms“ sakė, kad joks tyrimas kol kas nepradėtas. Įvykis tik užfiksuotas policijos registruojamų įvykių registre. Pirmiausia, anot jo, reikia išsiaiškinti, dėl ko įvyko nelaimė.

„Ikiteisminis tyrimas šiuo atveju greičiausiai gali būti atliekamas dėl to, kad būtų nustatyta mirties priežastis. Tačiau jei paaiškės, kad tai – nelaimingas atsitikimas, gali būti ir nepradėtas“, – sakė viršininkas.

Taip pat, policijos vadovo teigimu, aiškinamasi, ar veikla minėtame garaže buvo vykdoma legaliai. Mat paaiškėjo, kad sprogimas įvyko, virinant automobilio dalį, nepatikslintais duomenimis – kuro baką.

Tuo metu žuvusįjį gerai pažinoję ukmergiškiai sukrėsti šio siaubingo nutikimo. Pasakoja bičiulį, kuris ypač domėjosi automobilių sportu, buvo lenktynių dalyvis, ne kartą įspėję, kad tiesiog garaže tvarkydamas automobilius būtų atsargesnis.

Automobiliai V. Ž. domino nuo pat mažumės, jo artimieji – vienos iš Ukmergėje seniai veikiančių vairavimo mokyklų, išrinktos tarp geriausiųjų šalyje, savininkai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(9 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)