Spausdinti šį puslapį

Tradicinės karatė do klubo „Danas“ sporto sezonas – jau čia pat

Tradicinės karatė do klubo „Danas“ sporto sezonas – jau čia pat Tradicinės karatė do klubo „Danas“ sporto sezonas – jau čia pat

Tradicinės karatė do klubo „Danas“ sporto, stovyklų, kelionių, varžybų sezonas prasidės jau rugsėjo 2-ą dieną. Kaip ir kiekvieną sezoną, karatė klubo „Danas“ treniruotės vaikams prasidės rugsėjo pradžioje.

Praeitais metais buvo pradėtos bendros treniruotės ir suaugusiems, kurių metu didelis dėmesys buvo kreipiamas skirtingoms raumenų grupėms, statiniams bei dinaminiams pratimams, jėgos ištvermės ugdymui. Šį sporto sezoną vaikams ir jaunimui karatė treniruotės bus skirstomos pagal amžių ir pajėgumą. Suaugę treniruotes/mankštas lankys vienoje grupėje.

Poilsiui laiko neturės nei sportininkai, nei treneriai, nes jau nuo rugsėjo pradžios vaikai, kadetai, jaunučiai ir jauniai ruošis spalio mėnesį Krokuvoje vyksiančiam Pasaulio tradicinės karate čempionatui. Tikimės, kad mūsų klubo sportininkai puikiai pasiruoš ir atstovaus Lietuvos tradicinės karate rinktinei, nes pasiruošimui klubas turi visas sąlygas. Praeitą sezoną su savivaldybe  vykdytas neformalaus ugdymo krepšelio projektas buvo naudingas klubo nariams – sumažinant treniruočių kainą, o klubui – įsigyjant inventorių, vežant sportininkus į varžybas. Tikimės, kad ir šį sporto sezoną projektas bus toliau vykdomas ir turėsim puikias galimybes tobulėti ugdant jaunuosius karatė sportininkus, suteikiant nuolaidas už karatė treniruotes ir siekiant pačių kokybiškiausių žinių įsisavinimo.

Be Pasaulio tradicinės karatė čempionato, mūsų klubo sportininkų laukia kvalifikacijos kėlimo seminarai Lietuvoje, o labiausiai pažengę, nuo rudų diržų,  turės galimybę išvažiuoti į tarptautinius seminarus užsienyje. Taip pat laukia atestaciniai egzaminai, kai kuriems tai bus paskutiniai egzaminai prieš juodo karatė diržo egzaminą. Žinoma, organizuosim ir stovyklas, keliones ir kitus mūsų klubo renginius.

Po vasaros turiningo poilsio jau labai greitai susimatysim sporto salėse.  Vaikams linkime džiaugsmo ateinant pas mus sportuoti, jaunimui – noro tobulėti ir kasdieninio darbo, suaugusiems – drąsos žengti pirmą žingsnį .

Apie pirmas treniruotes informaciją rasite tradicinės karatė klubo „Danas“ internetinėje svetainėje: www.karateklubas.lt, o iškilus klausimams, telefonu 8 676 17810.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)