Spausdinti šį puslapį

Ukmergėje – mugė „Rudenojai“

Spalio 5-ą dieną Ukmergėje Kauno g. 8 (prie kultūros centro) vyks mugė „Rudenojai“.

Šios visoje Lietuvoje organizuojamos mugės tikslas – atvežti miestiečiams ir miesto svečiams rudens derliaus gėrybių bei rankų darbo tautodailininkų ir amatininkų darbų.

Mugėje rasite tradicinių medienos, avies vilnos dirbinių, kulinarinio paveldo produktų – naminės giros, medaus, arbatos, prieskonių, tradicinių duonos gaminių, rūkytų mėsos produktų, šviežiai rūkytos žuvies iš Lietuvos pajūrio ir kitų gardumynų. Daržo ir sodo entuziastai galės ne tik įsigyti jau užaugintų vaisių iš įvairių Lietuvos medelynų, bet ir išsirinkti vaismedžių, vaiskrūmių sodinukų,  dekoratyvinių medelių bei kitų augalų savo svajonių sodui.

Moterys, mėgstančios išskirtinumą, galės išsirinkti ir unikalių rankų darbo papuošalų bei Lietuvos kūrėjų kurtų drabužių, pasipuošti ir papuošti savo mažuosius išskirtiniais aksesuarais. Tai puiki proga pasiruošti šaltajam sezonui! 

Laukiame miestiečių ir miesto svečių spalio 5 d. nuo 10 iki 18 val.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)