Spausdinti šį puslapį

Nukenksmintas karo laikų sprogmuo

Gegužės pirmoji savaitė ugniagesiams gelbėtojams buvo gausi ne vien gaisrų.

Apie tai, į kokius nutikimus vykta, informavo Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba. Gegužės 1 d. gaisro būta Mielionių kaime, Pivonijos seniūnijoje. D. K. priklausančiame ūkiniame pastate apdegė apie 6 kv. m perdengimo ir stogo konstrukcijų.

Tą pačią dieną buvo gautas iškvietimas į Žiedo gatvę Ukmergėje. Viename iš šios gatvės 5-o namo butų atidarytos durys. Gegužės 2 d. ugniagesiai vyko į Molėtų rajoną gesinti Pagrindos kaime, Balninkų seniūnijoje, kilusio gaisro.

Taip pat tądien Kauno g. 37, Ukmergėje, teigiama ugniagesių įvykių suvestinėje, pašalintas pavojingai pakibęs buto langas.

Gaisro būta ir gegužės 4 d.: Radastų g. Ukmergėje, D. U. priklausančiame ūkiniame pastate, sudegė stogas ir išdegė pastato vidus.

Gegužės 5 d. buvo gautas pranešimas, kad Želvos miestelyje, Molėtų gatvėje, atviroje teritorijoje aptiktas sprogmuo. Ugniagesiai ir policija budėjo įvykio vietoje, kol čia dirbo atvykę išminuotojai. Nuo Antrojo pasaulinio karo laikų likęs sprogmuo buvo nukenksmintas. Želvos seniūnijoje patikino, kad dėl neįprasto radinio grėsmė niekam nebuvo kilusi.

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba taip pat informavo, kad praėjusią savaitę porą kartų vykta gesinti atviroje teritorijoje degusios sausos žolės bei palikto be priežiūros laužo.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)