Spausdinti šį puslapį

Ukmergės PK suvestinė

Dingo iš sąskaitos

Birželio 28 d. į policiją kreipėsi virtualiu būdu apvogta moteris. 34 m. ukmergiškė pranešė, kad birželio 27 d. nuo jos dviejų banko sąskaitų elektroniniu būdu buvo nuimtas 321 Eur.

Įsibrovė į namus

Birželio 28 d., apie 13 val., buvo įsilaužta į namus, esančius Veprių seniūnijoje, Kultuvėnų kaime. Pavogta krūmapjovė bei dviratis. Dėl vagystės padaryta 165 Eur žala.

Vairavo neblaivus

Birželio 29 d., apie 20 val., Pabaisko seniūnijoje sustabdytas neblaivus vairuotojas.

52 m. vyrui, vairavusiam „Audi A4“, nustatytas 2,33 prom. girtumas.

Apvogtas automobilis

Liepos 1-osios naktį Vidiškių miestelyje apvogtas kieme stovėjęs automobilis „Toyota Land Cruiser“. Išdaužius galinių durelių stiklą, iš salono pagrobta odinė rankinė.

Skriaudė dukrą

Liepos 1-ąją, apie vidurnaktį, namuose 38 m. ukmergiškis tampė už plaukų ir sudavė į skruostą savo dukrai (gim. 2007 m.).

Pavogė papuošalus

Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl prieš metus įvykdytos vagystės. Pernai liepos 21 d. Vidiškių seniūnijoje, Dukstynos kaime, namuose, buvo pasigesta auksinių papuošalų: grandinėlės, auskarų, žiedų. Papuošalai vertinti 1 200 Eur.

Naktį apvogtas vilkikas

Naktį į birželio 29-ąją Vidiškių seniūnijoje, Kurėnų kaime, degalinės CIRCLE automobilių stovėjimo aikštelėje buvo apvogtas automobilis.

Policijai pranešta, kad, nukirpus vilkiko puspriekabės krovinio plombą, patekta į įmonei priklausančią vilkiko MAN puspriekabę. Iš jos pavogta įvairių sporto prekių. Žala neskelbiama.

Tą naktį įpjautas tos pačios įmonės vilkiko MAN puspriekabės tentas. Iš vidaus niekas nepavogta.

Įmonės automobiliai ir kroviniai buvo apdrausti.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)