Spausdinti šį puslapį

Policija – susitikime su rajono ūkininkais

Rajono policijos komisariato vadovas Saulius Kazlauskas pristatė teritorijas aptarnaujančius vyriausiuosius tyrėjus. Rajono policijos komisariato vadovas Saulius Kazlauskas pristatė teritorijas aptarnaujančius vyriausiuosius tyrėjus.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato vadovai surengė susitikimą su Žemės ūkio rūmų atstovais bei rajono ūkininkais.

Žemės ūkio rūmų Savivaldos organizatorė Ukmergės rajone Karolina Valaišienė pasidžiaugė puikia proga pabendrauti tiesiogiai bei galimybe išsiaiškinti problemas, su kuriomis susiduriama kasdienybėje.

Dažniausiai ūkininkams problemų kyla dėl žemės ūkio technikos perkėlimo iš vienos automagistralės pusės į kitą, taip pat dėl produkcijos transportavimo automagistraliniais ir rajono keliais.

Diskutuota apie tai, kas seniūnijų teritorijose turėtų pasirūpinti geru matomumu sankryžose. Policijos atstovai patarė, kaip pasirūpinti vagysčių prevencija, apsaugoti žemės ūkio techniką ir produkciją.

Rajono policijos komisariato vadovas Saulius Kazlauskas paragino bendrauti, pristatė rajono teritorijas aptarnaujančius vyriausiuosius tyrėjus.

Informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)