Spausdinti šį puslapį

Liepsnojo ir drėgmės surinktuvas

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai praėjusią savaitę bene dažniausiai skubėjo į įvykius, susijusius su dūmtraukiuose užsidegusiais suodžiais.

Sausio 8 d. suodžiai degė gyvenamojo namo dūmtraukyje Gėlių gatvėje Ukmergėje. Sausio 9 d. taip pat mieste, Gedimino gatvėje, namo dūmtraukyje degė ne tik suodžiai, bet ir stogo apšiltinimo medžiaga prie dūmtraukio.

Sausio 10 d. Kareivinių gatvėje, UAB „Aukmergės baldai“ priklausančioje katilinėje, apdegė kurui naudojamos medienos pjuvenos. Ugniagesiai taip pat vyko į pagalbą Kėdainių kolegoms gesinti gaisrą Pagiriuose. Tą pačią dieną Gedimino gatvėje esančiose patalpose Ukmergėje sudegė į elektros tinklą įjungtas drėgmės surinktuvas.

Sausio 11 d. vykta į Vilniaus gatvės 95-ą daugiabutį namą – čia atidarytos vieno iš butų durys.

Sausio 12 d. į Pavytinės I kaimą Pabaisko seniūnijoje vėl skubėta gesinti gyvenamojo namo dūmtraukyje užsidegusių suodžių.

UŽ inf.

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)