Spausdinti šį puslapį

Galerijos parodoje – spalvinga tapyba

„Vilkamirgės“ galerija vėl atvira lankytojams. Šiuo metu ji kviečia pamatyti Aurelijos Kairytės-Smolianskienės tapybos parodą.

„Vilniaus dailės akademijoje baigiau bakalauro ir magistrantūros studijas, dalyvauju parodose. Mano kūryba daugiausia pasakoja apie mane ir mano kasdienybę.

Daugiausia tapau aliejiniais dažais ant drobės, tušu. Darbuose vienos priemonės maišomos su kitomis, kad galėčiau išgauti norimą efektą taip, kaip man gražu ir gera pažiūrėti“, – apie save yra rašiusi dailininkė A. Kairytė-Smolianskienė.

„Vilkamirgės“ galerija kviečia užeiti, pamatyti ir pasidžiaugti gera, spalvinga, turtinga jos tapyba. Kęstučio a. 2-2, II a., paroda veiks iki balandžio 23 d.

Kadangi galerija atsinaujino, lankytojai kviečiami įvertinti pasikeitimus, tačiau nepamiršti dėvėti kaukių ir laikytis saugaus atstumo.

Projektą iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)