Spausdinti šį puslapį

Graži oda - jaunystės paslaptis

Graži oda - viena svarbiausių akių zonos estetinės išvaizdos paslapčių. Deja, dažnai kamuoja įvairios problemos, viena pagrindinių - suglebę akių vokai. Dažniausiai makiažas atliekamas šioje srityje, todėl labai svarbus jos lygumas ir glotnumas. Gaila, bet vykstant senėjimo procesams akių vokai praranda šias savybes. Ima plonėti oda, kampučiuose susidaro raukšlės. Visa tai prisideda prie užkritusių akių vokų efekto, kuris tikrai neprideda estetinės vertės, o priešingai ją sumažina. 

Ne vien grožio, bet ir sveikatos problemos

Užkritę akių vokai gali sukelti ir sveikatos problemas. Viena jų regos lauko sumažėjimas. Taip pat tai apsunkina kasdienį gyvenimą: sunkiau vairuoti, skaityti ar net dirbti kompiuteriu, nes akys kur kas greičiau pavargsta. Nuo nuolatinių pastangų kilstelėti antakius ir taip atverti akis, gali išsivystyti ir galvos skausmai.

Išeitis - akių vokų operacija

Akių vokų operacija puikus pasirinkimas, jeigu jus vargina šios problemos: vokai užkritę, jų oda išsipūtusi, pabrinkusi, aplinkui susidarę senėjimo raukšlės, paakiuose matomi ryškūs „maišeliai“, taip pat vargina sveikos problemos.

Ši operacija padės atkurti ne tik gražų žvilgsnį, bet ir pagerins gyvenimo kokybę.

Svarbu žinoti, kad operacijos randai yra labai ploni, beveik nematomi, pirmas kelias savaites akys gali būti jautresnės, tai yra ašaroti, jautriai reaguoti į šviesą. 

Kaip atrodo pati operacija?

Prieš operaciją būtina konsultacija su chirurgu, kurios metu aptarsime galimas rizikas ir jūsų lūkesčius. Taip pat įvardinsite savo sveikatos sutrikimus, į kuriuos gydytojas privalės atsižvelgti.

Būtinas pasiruošimas operacijai. Turėtumėte atsisakyti aspirino, priešuždegiminių ar kai kurių kitų medikamentų vartojimo bei mesti rūkyti.

Pačios operacijos trukmė 1 - 3 valandos, priklauso nuo individualios situacijos. Procedūra atliekama taikant bendrinę arba vietinę nejautrą

Pilvo plastika - efektyvi procedūra

Dažnai pasitaiko, kad numetus nemažai svorio arba po nėštumo pilvo apačioje susidaro kabančios išsitampiusios odos perteklius ir riebalinio audinio perteklius. Tai gali sukelti psichologinį diskomfortą ir sveikatos problemas - odos bėrimai, iššutimai.

Laimei, galime jums pasiūlyti pilvo plastiką. Apie tai galite sužinoti daugiau pas mus.

Kada verta rinktis pilvo plastikos operaciją?

Jeigu jūsų pilvo raumenys prasiskyrę, pavyzdžiui po nėštumo. Per trumpą laiką numetėte daug svorio, todėl pilvo oda nebeatrodo estetiškai. Svarbu, kad artimiausiu metu neplanuotumėte nėštumo, neturėtumėte didelio antsvorio ar rimtų sveikatos problemų.

Svarbu žinoti, kad po operacijos lieka vienas nuolatinis randas, tačiau su laiku jis išblunka ir tampa sunkiai matomu. Galutinis rezultatas pasimato po 4 mėnesių, tačiau malonūs pokyčiai džiugina iškart po operacijos.

Pati operacija trunka 2-5 valandas. Procedūra atliekama taikant bendrinę nejautrą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)